top of page
Asbestsanering

Asbestsanering met asbestverwijdering in Vlaanderen voor landbouw en industrie

Een gevel of dak met asbesthoudende materialen saneren en vervangen?

Gero Constructions logo

Renovatieplannen? Dan heb je alvast één aandachtspunt: een asbestinventarisatie. 

Want heel wat constructies in de landbouw- en industriesector hebben ergens asbest. Dat kan om een schuur gaan met een dak van asbestcement, maar de aanwezigheid van asbest kan ook omvangrijker zijn. Dit materiaal werd immers veelvuldig gebruikt vanwege zijn brandwerende en isolerende eigenschappen.

Nu staat het bekend als een gevaarlijke stof die ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Bij het renoveren of afbreken van industriële of agrarische gebouwen moet het verwijderen van asbest veilig en gecontroleerd gebeuren om te voorkomen dat schadelijke asbestvezels vrijkomen. Maar hoe?

 

Heel eenvoudig: gewoon Gero Constructions bellen.

asbestverwijdering bij landbouw

Gero Constructions en Asbestrenovatie België: experts voor asbestverwijdering én het renoveren van je constructie

Gero Constructions logo

Als specialist in renovatieprojecten voor landbouw en industrie begrijpt Gero Constructions als geen ander de zorgen die gepaard gaan met asbestverwijdering. We kennen de risico's en de noodzaak om zorgvuldig te werk te gaan. Daarom werken we samen met een expert in asbestsanering en asbestverwijdering: Asbestrenovatie België.

Zij maken ook dat het asbestafval correct wordt afgevoerd, in overeenstemming met de geldende voorschriften en milieunormen. 

Bekijk enkele realisaties!

Eén aanspreekpunt voor asbestsanering en de renovatie van gevel en dak

Gero Constructions is je one-stop-shop voor alle werken. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het renovatieproject, van asbestverwijdering tot de coördinatie van alle bouwwerken. Asbestrenovatie België en Gero Constructions leggen onderling de planning vast. Eén aanspreekpunt, veel gemoedsrust.

Asbestsanering

Werkwijze asbestsanering

Gero Constructions logo

1/

Eerste contact: U contacteert ons op via e-mail, telefoon of ons contactformulier. Op basis van uw informatie stellen we een vrijblijvende offerte op. We plannen een bezoek om uw situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te bespreken. Interesse na ons bezoek? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

2/

 Asbestmelding: We dienen een asbestmelding in en informeren over het geplande asbestsaneringstraject.

3/

Asbestsanering en verwerking: Op de dag van de asbestsanering brengen we al het nodige materieel mee, zoals een vrachtwagen met verreiker, een hoogwerker, een deco-unit en indien nodig een torenkraan. We zetten het te saneren gebied af om de veiligheid te waarborgen en we voeren het asbesthoudend materiaal af volgens de wet- en regelgeving.

4/

Nieuw dak: Na het verwijderen van uw oude dak kunnen we ook een nieuw dak plaatsen. Zo geniet u van een duurzaam en goed geïsoleerd dak. Dankzij een strakke planning, volgen de asbestsanering en het plaatsen van het nieuwe dak elkaar goed op.

metaalconstructie voor industrie of landbouw

Het dak en/of de gevel van je hangar, loods, schuur, magazijn of andere constructie vervangen? 

Reken op Gero Constructions. Neem meteen contact met ons op om je werken te bespreken!

bottom of page