top of page
Metaalconstructies voor industrie

Aannemer voor het bouwen van loodsen, bedrijfsgebouwen, hangars en opslagruimten in Vlaanderen

Metaalconstructies voor industrie op maat

Gero Constructions logo

Een nieuwe loods, hangar, opslagruimte of volledig bedrijfsgebouw laten bouwen in Vlaanderen?

Gero Constructions is je aannemer voor industriebouw.

industriebouwproject

Volledige ontzorging van jouw industriebouwproject

Gero Constructions logo

Het bouwen van loodsen, bedrijfsgebouwen, hangars en opslagruimten nemen we volledig op ons. We hebben zowel aandacht voor het esthetische als het functionele aspect.

 

Echt alles dat hierbij komt kijken, houden we in eigen beheer:

het ontwerp van je constructie, de voorbereidende werken, het vervaardigen van de metaalconstructie in eigen atelier, de montage en de afwerking ter plaatse.

Loodsen 

Om je goederen, grondstoffen, halffabricaten en eindproducten, veilig en efficiënt te produceren, op te slaan en te beschermen tegen diefstal, schade en weersinvloeden, bieden loodsen een veilige en overdekte opslagruimte. Het modulaire karakter van loodsen biedt flexibiliteit in zowel ontwerp als gebruik, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf.

Bedrijfsgebouwen

Het bouwen van een bedrijfsgebouw is een complex proces dat expertise vereist in uiteenlopende bouwdisciplines. Als aannemer en je enige aanspreekpunt voor de volledige realisatie van je bedrijfsgebouw bieden wij een uitgebreide dienstverlening, van grondwerken, funderings- en betonwerken, dakbedekking, wanden, vloeren en poorten tot afwerking. We zorgen ervoor dat het bedrijfsgebouw niet alleen aan de regelgeving voldoet, praktisch en functioneel is, maar ook de uitstraling van je bedrijf weerspiegelt. Daarom werken we nauw met je samen om een gebouw te realiseren dat aan alle wensen en eisen voldoet, waar je alle activiteiten efficiënt kunt uitvoeren. 

Opslagruimten

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte opslagoplossing?

De behoefte aan extra opslagruimte is een veelvoorkomend scenario, door ruimtegebrek voor de voorraad bijvoorbeeld. Een metalen constructie als opslagruimte is een duurzame, veilige, kosteneffectieve en aanpasbare oplossing. Deze opslagruimte kan bovendien op maat worden gemaakt, met heel wat mogelijkheden in maten, vormen en indelingen.

metaalconstructies voor landbouw of industrie

Waarom een aannemer voor industriebouw?

Gero Constructions logo

Als aannemer voor het bouwen van loodsen, bedrijfsgebouwen, hangars en opslagruimten kan Gero Constructions snel werken, mede dankzij prefabricage van materialen in eigen atelier die we vervolgens ter plaatse vlot kunnen monteren. Daarnaast is staal, een veelgebruikt materiaal in de industriebouw, sterk en milieuvriendelijk, met weinig onderhoud. We zorgen bovendien voor een veilige en energie-efficiënte constructie die voldoet aan de huidige bouwstandaarden en voorschriften. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige loods die bijdraagt aan de productiviteit en efficiëntie van je industriebouwactiviteiten.

metaalconstructie voor industrie of landbouw

Gero Constructions heeft alle expertise voor het bouwen van loodsen, bedrijfsgebouwen, hangars en opslagruimten in Vlaanderen!

bottom of page