top of page
metaalconstructies voor landbouwbedrijven

Allround aannemer voor de renovatie van stallen, schuren en loodsen in Vlaanderen

Hoogwaardige metaalconstructies voor landbouwbedrijven

Gero Constructions logo

Een stal, schuur of landbouwloods laten bouwen of renoveren in Vlaanderen?

Daar kan Gero Constructions voor zorgen. Voldoet je bestaande gebouw niet aan de moderne productie-eisen en voorzieningen of is asbestsanering aan de orde?

 

Wij hebben slimme bouwoplossingen voor alle landbouwdoeleinden.

renoveren van stallen

Stallen, schuren en loodsen uit eigen atelier

Gero Constructions logo

Het Gero Constructions team werkt met je samen voor een vlekkeloos project vanaf de eerste plannings- en ontwerpfase tot en met de constructie, montage en de laatste afwerking, tot je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Alle onderdelen van de metaalconstructie worden op maat en volledig in eigen beheer gerealiseerd: van funderingswerken, spanten, gordingen en isolatie tot vloerelementen, poorten, ramen en deuren. Ook de levering en montage van je metaalconstructie doen we volledig zelf.

Service, maatwerk en topkwaliteit aan een correcte prijs dus!

Complete stalinrichting

Van paarden tot mest- of rundvee en andere dieren: wij hebben alle ervaring in huis om voor boeren en veehouderijen passende huisvestingsoplossingen te creëren in alle soorten en maten. Praktisch alles is mogelijk!

Schuren

De bestaande structuur van je schuur gebruiken voor een renovatieproject? Veilig je gewassen opslaan, vee huisvesten, landbouwmachines opbergen, extra opslagruimte voorzien voor je uitrusting, hooi of als schuilplaats voor je vee…

Wij renoveren schuren zodat jij je landbouwactiviteiten op een efficiëntere en effectievere manier kunt verderzetten.

Loodsen

Het renoveren van een landbouwloods voor je tractors of andere landbouwmachines, opslagruimte voor je hooi, veevoeder of ander materiaal of een tuinbouwloods voor de opslag van tuinbouwmachines of als extra werkruimte: het renoveren van je loods biedt heel wat mogelijkheden. Een renovatie is ook de oplossing om de levensduur van de bestaande structuur te verlengen en de loods aan te passen aan de huidige regelgeving of individuele behoeften. Denk maar aan het verbeteren van de toegankelijkheid voor grote machines, beter isoleren, meer daglicht of nieuwe functies toevoegen, zoals geautomatiseerde deuren.

Renovatie landbouw- en industriële gebouwen

Waarom kiezen voor een renovatiespecialist?

Gero Constructions logo

Voor de renovatie van stallen, schuren en loodsen doe je er goed aan na te denken over hoe de ruimte precies zal gebruikt worden en welke functies daarvoor nodig zijn. Bij elke renovatie is het dan ook zaak om te werken met een gekwalificeerde aannemer die ervaring heeft met de omvang van dit soort projecten, om ervoor te zorgen dat de gerenoveerde constructie veilig is, bij je behoeften past en voldoet aan alle voorschriften. 

metaalconstructie voor industrie of landbouw

Investeer in de toekomst van je landbouwbedrijf om productiever en efficiënter te werken. 

Gero Constructions is graag je aannemer voor de renovatie van stallen, schuren en loodsen in Vlaanderen!

bottom of page